Flyttad

Den här bloggen har nu flyttat till nanna-maria.com

Välkommen dit!


Sommarglädje

Just nu pågår en tävling hos Theresia igen. Hon har gjort om sin hemsida litegrann, nu ser sidan ut som en vacker tavla tycker jag!


Vinnaren får bl.a. fina  väggljusstakar med sugpropp, passar utmärkt att ha i badrummet. Jag har ju sett dem och jag tycker de höjer stämningen ganska bra. Så är man en sån där som badar mycket och önskar ha ljus vid badkaret för extra mysighet så är det ju perfekt med just sådana ljusstakar! Dessutom kan man vinna lite andra grejer, som ett armband och lite hudvårdsprodukter.


Tävlingen går ut på att berätta om vad man tycker om att göra på somrarna. Mitt svar blev:


"Det jag tycker bäst om att göra på somrarna är att vara utomhus utan några särskilda planer, följa fötterna dit de vill gå och inte ha en susning om vad klockan är.
Då brukar jag ha det bra och de där fötterna brukar också alltid veta hur man hittar till äventyren :-) "



För så är det. Jag älskar att stiga upp på morgonen, dra på mig sommarkläder och gå ut utan att ha en aning om vart jag kommer att hamna. Jag kan gå runt planlöst en hel dag utan klocka. Ibland kanske jag har med mig telefonen, men den är då längst ner i fickan, bortglömd och definitivt inte till för att visa vad klockan är.


Att bara leva efter kroppen och den naturliga "klockan" är så underbart! Det är en enorm befrielse att låta bli att styras av klockan - man äter när man blir hungrig istället för ett visst klockslag, man går hem när man känner det i kroppen, utan en aning om hur länge man varit ute o.s.v.


Dessa dagar brukar bli väldigt givande på så många vis. Fötterna vet som sagt vart de ska gå för att man ska få uppleva det som är viktigt, d.v.s. roligt - och ofta går de ut i skogen... Inte helt överraskande. Theresia brukade kalla mig för "skogsmulle" när vi var små hehe.


Dessutom älskar jag att gå ner till slussarna och slöa där en hel dag eller så, titta på turister som tittar på båtarna, hehe, det är en rolig syn det. Turisterna kommer hit på sightseeing men min sightseeing är själva turisterna ;-) . Särskilt mycket tycker jag då om att vara i Gamledal - om det inte råkar vara alltför mycket folk där.



(under en övergångsperiod kommer jag att publicera inläggen i båda bloggarna men den här bloggen kommer att upphöra helt så småningom. Besökare hänvisas till nanna-maria.com)


Dagen i bild



Det har varit en efit-dag vilket slutade med inte färre än 24 bilder i hemsidans galleri >> bilddagbok!



(under en övergångsperiod kommer jag att publicera inläggen i båda bloggarna men den här bloggen kommer att upphöra helt så småningom. Besökare hänvisas till nanna-maria.com)


Efit-dag

Idag klickas det bilder må jag säga! För att fira nypremiären på nanna-maria.com passar det ju perfekt att det är efit-dag idag! Det innebär då att jag tar ett foto i timmen och lägger ut i galleri >> bilddagbok, men de kommer nog inte upp förrän inatt/imorgon eftersom det ju är idag jag ska fota min dag ;-)


Får se hur det ska gå. Hittills har jag ju visserligen lyckats fota sedan det blev dygnet 1:a maj men jag har också hållt mig hemma. Mina ca 5 år gamla uppladdningsbara batterier "börjar" ge med sig nu... funkar i någon minut eller så.. Det gör mig ledsen för jag vill ha ström i batteriform AA till en massa saker. Inte minst kameran!


Nu börjar jag kanske få en liten aning färg på kroppen, är inte helt kritvit längre :-) Kanske gjorde gårdagen sitt också för jag och Dina traskade in till stan för att möta exet D. Vi satte oss på Strandgatans uteserveringnere vid den glittrande kanalen, gick sedan längs med kanalen en stund och sedan gick vi hemåt igen och slingrade på omvägar åt alla håll. Skönt.


Idag bär det av på äventyr igen. Blir upphämtad om någon timme och då väntas det bad vid Öresjö minsann. Men det får ni se mer av imorgon när bilderna kommit upp.


(under en övergångsperiod kommer jag att publicera inläggen i båda bloggarna men den här bloggen kommer att upphöra helt så småningom. Besökare hänvisas till nanna-maria.com)


Nypremiär!

Välkommen till nya nanna-maria.com!


Nu är sidan uppdaterad. Den är inte helt färdig ännu, men den borde fungera bra nu.

Det har varit ganska spännande att enbart ha arbetat med paint som grafik-verktyg till sidan. Min laptop är fortfarande sönder så jag har helt enkelt fått använda vad jag haft tillgång till, dvs en svårhanterlig skrutt till dator utan några finess-program hehe. Så det kan hända att jag gör lite ändringar grafikmässigt när jag kommer åt bättre grejer, men rent funktionellt tror jag att jag är nöjd som det är nu.


Dessutom är jag lite rädd för att min dator inte visar alla färger rätt så att de skär sig i era mer moderna skärmar... Så tala gärna om för mig om det ser illa ut. Så har jag något att våndas över ;-)



Nytt på sidan

  • Det som är nytt är att mina bloggar är inbyggda i hemsidan. Så nu är det ännu enklare för er att stalka mig! Dina-bloggen har jag inte hunnit ändra utseende på för att den ska passa in på sidan, men det väntar jag med till senare när allt annat är färdigt. En sak i taget.
  • Dessutom har jag gjort om bildgalleriet som aldrig riktigt fungerade på den förra sidan. Den innehåller 88 bilder hittills, de flesta är tidigare publicerade i den gamla candoris-bloggen men det finns även en del andra bilder.
  • Ännu en nyhet är att vissa blogg- och bildinlägg kommer att vara lösenordsskyddade. Om jag inte har gett dig som tror dig ha rätt till lösen, dvs familj och vänner, så påminn mig om det.


 

Så om ni inte redan är inne på hemsidan, klicka in er via knappen här och tala om vad ni tycker!





RSS 2.0