Socialisering

Nu har jag suttit i några timmar hos stjärnögat och fikat. Att en kopp kaffe kan dra ut på sig så länge när man talar om barn, hundar, svärföräldrar och pratar om att man ska träffas oftare (vilket man sen ändå inte gör) samtidigt som båda försöker läsa varandras blickar som inte alls kan dölja sorgen i dem. Vi är rätt lika, fastän så olika...

Sedan skuttade jag in på ica för att hitta lite roliga frön att så. Och där avslöjade jag också varför jag har varit ute och snott lite sand, för det ska tydligen vara bra att så i sandblandad jord. Men den här ica-affären ville bara att jag skulle så stora sallads- och kålhuvuden och morötter... knappt några örter över huvud taget. Men jag har ju en del hemma också.

Nåja, med lite lavendel och timjanfrön i väskan cyklade jag hemåt och fick sällskap i telefonen äv min kär den sista biten. Jag stod sedan en stund utanför hemmet medan jag rökte och talade i telefon. När vi lade på kom lägligt nog min granne gåendes med fina Daisy (hund) och stannade för en liten pratstund. Någonting hände med min cykel, jag förstod inte vad men utan att säga något började han greja med den, tydligen hade någon växelsladd lossat och det fixde han.

Han är en fin människa, hjälper alltid till och verkar vara en sån där som verkligen ställer upp för andra. Alla borde ha en granne som han. Även vi som är av den mindre sociala sorten, för han ställer upp utan att man ens behöver be om det.

Vi kom in på ämnet datorer och så kom det sig att jag fick hans msn-adress. Haha, han bor rakt nedanför mitt kök men nu ska vi kommunicera via msn, det är ju så jobbigt att springa upp och ner för trapporna hehehe...

Ja just ja, jag skulle ju lägga till han på msn. Bäst att göra det nu på en gång innan jag glömmer av det, haha!

Lämna kommentar, åsikter eller bara en hälsning, det uppskattas!

Kommentera gärna inlägget, ge din åsikt eller bara skriv en hälsning!
Vill du skriva ett privat meddelande som inte publiceras i bloggen kan du använda det här formuläret och skicka som vanligt, be mig bara att inte publicera din kommentar så låter jag bli.

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress, om du vill: (publiceras ej)

Url till din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar:

Trackback
RSS 2.0