Och så fick hon sin kjol

Åh, det här är bästa dagen någonsin!

En grov överdrift, men en underbar dag hur som helst.

[Bara för att jag är så söt delar jag med mig av en mycket exklusiv bonusbild på min mage och mina armar, i bakgrunden ser ni stativet till min GoldStar och pilatesbollen som inte har hittat sin plats i hemmet ännu]





Jag fick vakna med ett stort leende på läpparna med både humör och humor på rätt plats när min kära kille ringde och väckte mig så att vi skulle hinna dricka litet morgon-kaffe ihop innan det var dags för våra göromål.
Inte nog med det slog han igång webcamen så jag fick se det där saknade ansiktet också! Nåja, han slog ju inte igång den för min skull utan för en annan kvinnas skull. *morr*
Men hon är fin så det får väl vara okej antar jag... även fast hon faktiskt bara har ett par minuters avstånd från honom medan jag måste åka i minst 11 timmar för att få vara i närheten av honom. Så, ska vi bråka? Vem av oss saknar honom mest? Syster eller flickvän?

Och så fick jag min långa kjol!
Nej nej, inte klänningen jag visade bild på häromdagen, den kostar ju långt över 1000 kronor, minns inte hur mycket, kanske 2? Så skulle någon köpa den till mig skulle jag faktiskt nästan begära att han eller hon lämnade tillbaks den. Och betalade mig en extra resa till pojkvännen istället om de nu vill slösa pengarna på att göra mig glad.

Jag tvättar = stökigt hem
Därför photoshoppade jag helt enkelt bort stöket. Dina ville plötsligt leka modell hon också, hon som vanligtvis springer med svansen mellan benen så fort kameralinsen riktas mot henne. Dessutom skulle hon prompt vara med även i sin digitala form (ja, blev automatiskt medmarkerad när jag skulle klippa och klistra) så hon fick helt enkelt vara med och förgylla den här bilden.
Fantastiskt duktig fotograf måste jag säga, som lyckades få mig att tappa huvudet. För att inte tala om den högkvalitativa bildredigeringen!



Men här är det tid som ligger högst i prioritet för tillfället!
Jag har fått en lång kjol och jag har ingen att dela med mig av min lycka med för alla är upptagna, så det får förstås bli bloggen, och då ska det gå snabbt (och så har jag lite bråttom till tvättstugan också men är lite för ivrig för att vänta till efteråt hehe)


En helt enkel kjol som framhäver min snygga bak och fasta lår, dessutom ser den till att inga kärlekshandtag blir undangömda, inte ens den mjuka runda magen kan gömma sig... Perfekt! *skrockar*
Jag var litet orolig för att den skulle vara för liten men den passar ju perfekt, som gjord för min konstiga kropp som annars inte vill anpassa sig till normala klädstorlekar (jag väljer att kalla mig för kort istället för för bred). Den funkar helt okej till vardags, och det är också i vardagen jag ville ha den. Helt klart värd sitt pris även om den inte alls är min drömkjol.

Bara för att jag vill att mina läsare ska känna sig smarta ska jag ge er lite hjärngymnastik genom att tala om priset på kjolen, men ni får räkna ut den själva!

Den var så billig som någonting som inte är gratis över huvud taget kan vara om man bara räknar med hela kronor.

Nej nu måste jag ner till tvätten! Love // J





Tralalaa, underbara dag...

*dansar nerför trapporna till tvättstugan*

Lämna kommentar, åsikter eller bara en hälsning, det uppskattas!
Postat av: Mamma Melissa

Ha ha... inte alla som är snyggt klädda då de har tvättdag;.) Men det är du!:.)

2009-02-04 @ 14:47:53
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: L.

Sv: Tack så jättemycket! Kram

2009-02-04 @ 18:14:46
URL: http://picturesofme.blogg.se/
Postat av: Mir

Jag ger mig med lätthet,så får du bråka bäst du vill med din reflektion ist ;) Fin kjol,den klär dig.

(för övrigt är det en hel del mer än några minuter bort,men självfallet inte i närheten av 11 timamr, minst ),.

2009-02-04 @ 22:58:48
URL: http://beyondforever.blogg.se/
Postat av: C.G.

Ja, jag må säga den klär dig.

Faktiskt ser jag fram mot att se den live.



love

2009-02-05 @ 07:03:06
URL: http://magickwithouttears.blogg.se/
Postat av: Theresia L. Marissa

Snygg kjol. Och härligt humör du är på istället för allt snack om meningslöshet ;-) Kram!

2009-02-05 @ 09:46:59
URL: http://theresia-marissa.se

Kommentera gärna inlägget, ge din åsikt eller bara skriv en hälsning!
Vill du skriva ett privat meddelande som inte publiceras i bloggen kan du använda det här formuläret och skicka som vanligt, be mig bara att inte publicera din kommentar så låter jag bli.

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress, om du vill: (publiceras ej)

Url till din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar:

Trackback
RSS 2.0